Blog

Două noi servicii prin intermediul transportatorului Speedy Bulgaria

13.08.2024, 13:11

Stimati clienți,

Partenerul nostru de transport Speedy își extinde serviciile de livrare la adresă și începând de luni, 12 august 2024, a adăugat 2 noi servicii: Test și Open.

Aceste servicii vor fi disponibile numai în cadrul livrării la adresă în Bulgaria și vor fi plătite suplimentar la serviciul BG Speedy HD (ID 4015).

Serviciul Open: un serviciu suplimentar care permite destinatarului să deschidă expedierea în prezența curierului și să verifice conținutul acesteia înainte de acceptarea expedierii.

Serviciul Test: un serviciu suplimentar care permite destinatarului să deschidă și să testeze conținutul expedierii în prezența curierului înainte de acceptarea coletului. Destinatarului i se permite să testeze conținutul coletului în prezența curierului timp de zece minute.

Prețuri pentru clienți:

  • Serviciul Open: 1,10 RON
  • Serviciul Test: 1,60 RON

Atât serviciile Open, cât și Test sunt gratuite dacă expedierea are serviciul COD. Dacă expedierea nu are COD, se percepe o taxă de 1,20 BGN. Această taxă este plătită de destinatar înainte de acceptarea coletului.

Dacă destinatarul nu dorește să accepte expedierea după deschiderea sau testarea conținutului acesteia, o returnează curierului. Cu toate acestea, destinatarului i se va percepe o taxă suplimentară pentru returnarea coletului.

Aceste servicii vor fi disponibile atât în secțiunea client – casete de selectare pe care le puteți bifa, cât și prin API.

Mai multe informații pot fi găsite în documentația API.                                                 

Vă mulțumim,

Packeta Romania


Distribuie:

Rubrici